top of page

SPIRITUALITEIT

De weg naar binnen

Leiderschap vanuit innerlijke kracht en intuïtie vergt een goede connectie met je innerlijke zelf. Voor mij betekent dit je diepste wezen, "je echte ik", waarin je gevoel, intuïtie, visie en innerlijke krachten verborgen liggen. De uitdaging is om hier steeds beter naar te leren luisteren. Om dat stemmetje van binnen serieus te nemen, ook al druist dit soms in tegen allerlei conventies en overtuigingen in buitenwereld of in je hoofd. Niet meer 'het denken' alleen leidend maken, maar juist op zoek naar die connectie tussen hoofd, hart en buik.


Op deze pagina vind je meditaties, spirituele oefeningen en tips die je kunnen helpen de weg naar binnen te versterken.

De weg naar binnen: Tekst

MEDITATIES

Vind wat bij je past

De ene persoon loopt in het bos en komt direct in innerlijke stilte, de andere persoon heeft baat bij geleide meditaties en weer een ander valt al in slaap bij het zien van het meditatiekussen.

Yoga sessie

MINDFULNESS

Van journaling tot wandelen

Alles kan een spirituele oefening zijn, als je het doet met volledige aandacht. Termen als flow en mindfulness zijn hierin belangrijk.

Rock Maze

INSPIRERENDE BOEKEN

Lees en luister je wijs

Er zit ongelofelijk veel wijsheid verborgen in boeken. Niets heerlijker dan geraakt en  geïnspireerd raken door de juiste woorden. Net dat ene zinnetje wat je aan het denken zet, dat idee wat tot een stroom van ideeën leidt en het onderzoek wat bevestigd wat je altijd al dacht of juist je hele wereld beeld overhoop haalt. 
Het aanbod boeken in deze categorie is enorm. Ik heb een aantal boeken op een rijtje gezet die mij hebben geïnspireerd.

boekenplank
De weg naar binnen: Diensten
De weg naar binnen: Abonneren
bottom of page