top of page
Meditatie

MEDITATIES

Vind wat bij je past

De ene persoon loopt in het bos en komt direct in innerlijke stilte, de andere persoon heeft baat bij geleide meditaties en weer een ander valt al in slaap bij het zien van het meditatiekussen. Ik voel mijzelf nog echt een beginner op het gebied van meditatie, maar heb wel ontdekt dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden. Er is van alles mogelijk, zoals geleide meditaties, ademwerk, yoga nidra, bodyscans, wandelmeditaties en zo veel meer.  Ik vind het heerlijk om verschillende mediatietechnieken uit te proberen en te ervaren dat er voor elk moment een passende vorm is.

Op deze pagina volgen binnenkort meer meditatietips, oefeningen en ervaringen.

Meditaties: Diensten

GELEIDE MEDITATIE

Laat je meevoeren...

Bij een geleide meditatie laat je je meevoeren door een gesproken meditatie, vaak ondersteund door rustgevende geluiden of muziek. Een geleide meditatie is een eenvoudige manier om je gedachten tot rust te brengen en in het NU te komen. Het helpt je ontspannen, maar kan ook zorgen voor een boost aan energie en inspiratie. Ik vind het zelf een fijne laagdrempelige manier om contact te maken met mezelf en te voelen wat er speelt in mij. Daarnaast kan het helpen om een hectische dag af te sluiten of juist de dag energiek en met focus te beginnen. Op deze manier kan iedereen mediteren. Het enige wat je hoeft te doen is een fijne, rustige plek vinden, een koptelefoon opzetten en je overgeven aan de meditatie. Ervaar het zelf!

Listening to Music
Meditaties: Afbeelding
Meditaties: Music Player

Anne van Leeuwen

Anne van Leeuwen is sinds 10 jaar yoga, meditatie & mindfulness docent. Ze geeft meerdere yogalessen in Capelle aan den IJssel en Rotterdam onder Yoga Geeft Energie. De lessen zijn ook online te volgen.
Ze is een spreker op het gebied Mindfulness en Meditatie en geeft ook workshops op deze gebieden.

Ook is ze een populaire docent op de (gratis) meditatie-app Insight Timer, waar je meer dan 70 meditaties en cursussen van haar kunt beluisteren.


Anne heeft 5 van haar meditaties geselecteerd voor dit platform. Ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt. Mocht je meer van haar meditaties willen beluisteren dan kun je haar makkelijk vinden op Insight Timer!

www.yogageeftenergie.nl
https://insighttimer.com/nl/docent/annevanleeuwen

Meditaties: Afbeelding
Meditaties: Tekst

Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe posts, artikelen en events. Je kunt ons ook volgen op instagram @inspirerend_vrouw_zijn

Meditaties: Tekst
Meditaties: Abonneren
bottom of page